Vi anvender cookies på dette website. Acceptér

App, iPad & SMS

Kommunikationen mellem landets mange institutioner og forældre foregår overvejende mundtligt eller med papir­sedler. Det er i mange henseender en tidskrævende måde at kommunikere på for de ansatte, lige som mange forældre savner at kunne give en hurtig besked til institutionen. App'en samler hverdagens mest benyttede funktioner og styrker kommuni­kationen mellem institution og forældre.

Forælder app
Med app'en, kan forældre oprette eller ændre en hente-aftale, på farten. Med app'en på smartphone har forældre adgang til alle de smarte features - plus lidt ekstra. F.eks. kan forældre få vist vej til barnets legekammerater og se barns status.

Med app'en kan man: 

  • Se barns status (f.eks. Kommet kl. 08.30, Gået hjem kl. 15.40)
  • Se hvor barnet befinder sig på institutionen lige nu (f.eks. Legepladsen, puderummet osv.)
  • Se barns aftaler 5 hverdage frem
  • Oprette, redigere og slette aftaler (f.eks. Hente- og legeaftaler)
  • Melde sygdom/fridag
  • Finde telefonnummer og adresser på andre børn i institutionen

Forælder App bruges sammen med hypernet Daglig kommunikation eller hypernet Dagpleje og kræver et login. Forældre kan nemt oprette et login ved at gå på www.borneweb.dk og benytte NemID. Login oprettes derefter nemt under fanen "Stamkort".

Nemt for personalet
Personale-app’en gør det muligt for personalet at have overblikket med sig overalt. Med app’en kan personalet tjekke børn ind og ud, se overblik over dagens aftaler eller ændre en hente-aftale, uanset om de er på tur eller på boldbanen.

Personalet kan via app få adgang til barnets stamkort og lægeoplysninger.

SMS-service
Ved tilmelding til SMS-servicen får forældrene besked, når barnet kommer eller forlader institutionen. Forældrene kan også sende en SMS til institutionen med beskeder om, hvornår barnet bliver hentet. Endvidere kan personalet sende SMS til én eller flere forældre.

 

STYR PÅ LÆRINGSPLATFORM

En løsning som understøtter hele lærings- og samarbejds-platformen.

 

Læs mere

STYR PÅ TJENESTETID

En komplet og brugervenlig løsning til forældre og kommune - hypernet dagtilbud dækker det hele.

Læs mere